Нут горох турецький
Нут врожаю 2018.
Якість чудова: калібр 8+ мм; вологість 9,5%. Також проведені компетентні випробування на предмет фізико-хімічних показників, харчової та енергетичної цінності продукту відповідно з Рекомендаціями Food and Agriculture Organization of the United Nations (2003) і Регламентом (EU) No 1169/2011 Евроїпейського Алана та Ради від 25 жовтня 2011 року. Енергетична цінність у 100 г продукту становить 379,6 ккал, білок — 15,1 г, жир — 6,0 г, вуглеводи — 66,3 г.
Користь турецького гороху безперечна, про це говорить хоча б той факт, що в ньому міститься приблизно 80 цінних харчових речовин. Наприклад, у цій бобовій культурі міститься цінний для організму людини селен, який продовжує молодість, стимулює мозкову активність і запобігає розвитку онкології. У нуті є й інші мінерали особливо багато в ньому кальцію, фосфору, калію, марганцю, магнію, бору, заліза та кремнію.
Регулярне вживання барання гороху зміцнює серцево-судинну систему, покращує травлення, нормалізує рівень цукру. Також нут виліковує й запобігає розвитку шкірних захворювань, покращує потенцію, зір, є чудовим засобом для профілактики катаракти та глаукоми.
Харчові волокна в цих бобах є як розчинними, так і нерозчинними. Розчинні волокна утворюють у травному тракті гелеподібну масу, яка виводить із кишківника токсини разом із холестерином і жовчкою. А нерозчинні волокна стимулюють активність шлунково-кишкового тракту та забезпечують легке спорожнення кишківника, захоплюючи за собою шлаки.
Завдяки високому вмісту заліза баранячий горох особливо корисний жінкам. Саме мінеральні солі заліза витрачаються у великих кількостях під час вагітності, годування грудьми та під час менструацій. Нут запобігає та лікує жіночу анемію, стимулює вироблення гемоглобіну.
Висока концентрація марганцю сприяє виробленню організмом енергії, нормалізує роботу нервової системи, зміцнює імунну систему. Нут є незамінним продуктом для людей, які через хворобу або через якісь особисті переконання відмовляються від вживання м'яса. Адже ці боби постачають в організм нежирний білок і лізин — амінокислоту, яка відповідає за відновлення тканин, нарощування м'язової маси, вироблення ферментів і антитіл. Показово, що навіть ті, хто дотримується сироходіння вживають батіг, вимочуючи його попередньо у воді.
Зберігання | |
---|---|
Термін зберігання | 120 міс |
Максимальна вологість | 14 % |
Мінімальна вологість | 5 % |
Мінімальна температура зберігання | -50 град. |
Максимальна температура зберігання | 100 град. |
Основні | |
Сорт/Гібрид | Иордан |
Тип продукції | Продовольчий |
Країна виробник | Україна |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Група стиглості | Середньостигла |
Культура | Нут |
Агрономічні характеристики | |
Строки посіву | Квітень |
Строки дозрівання | 90 дн |
Тип вирощування | Польові |
Ботанічні характеристики | |
Холодостійкість | Так |
Посухостійкість | Так |
Тривалість життя | Однорічні |
Висота рослин | Середньорослі |
Стійкість до вилягання | Так |
Упаковка | |
Вага | 50 кг |
Користувацькі характеристики | |
Рік врожаю | 2018 |
Упаковка | насип або в мішках |
Виробник | СФГ"ФІБІС" |
- Ціна: від 70 ₴/кг
- Спосіб упаковки: Насипом або в мішках
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
від 70 ₴/кг
Показати оптові ціни- +380 (50) 404-08-67
- +380 (67) 769-03-89
- Понеділок09:0018:00
- Вівторок09:0018:00
- Середа09:0018:00
- Четвер09:0018:00
- Пʼятниця09:0018:00
- СуботаВихідний
- НеділяВихідний