




Нут турецький горох
Нут врожаю 2018.
Якість відмінна: калібр 8+ мм; вологість 9,5%. Також проведені компетентні випробування на предмет фізико-хімічних показників, харчової та енергетичної цінності продукту, згідно з Рекомендаціями Food and Agriculture Organization of the United Nations (2003) та Регламентом (ЄС) № 1169/2011 Эврропейского парламенту та Ради від 25 жовтня 2011 року. Енергетична цінність в 100 г продукту становить 379,6 ккал, білок - 15,1 г, жир - 6,0 р., вуглеводи - 66,3 р.
Користь турецького гороху безсумнівна, про це говорить хоча б той факт, що в ньому міститься близько 80 цінних харчових речовин. Наприклад, у цієї бобової культури міститься цінний для організму людини селен, який продовжує молодість, стимулює мозкову активність і попереджає розвиток онкології. У нуте присутні і інші мінерали особливо багато в ньому кальцію, фосфору, калію, марганцю, магнію, бору, заліза і кремнію.
Регулярне вживання баранячого гороху зміцнює серцево-судинну систему, покращує травлення, нормалізує рівень цукру. Також нут виліковує і попереджає розвиток шкірних захворювань, покращує потенцію, зір, є відмінним засобом для профілактики катаракти і глаукоми.
Харчові волокна в цих бобах є розчинними, так і нерозчинними. Розчинні волокна утворюють у травному тракті гелеобразную масу, яка виводить з кишечника токсини разом з холестерином і жовчю. А нерозчинні волокна стимулюють активність шлунково-кишкового тракту і забезпечують легке спорожнення кишечника, тягнучи за собою шлаки.
Завдяки високому вмісту заліза баранячий горох особливо корисний жінкам. Саме мінеральні солі заліза витрачаються у великих кількостях під час вагітності, годування грудьми і при менструаціях. Нут запобігає і лікує жіночу анемію, стимулює вироблення гемоглобіну.
Висока концентрація марганцю сприяє виробленню організмом енергії, нормалізує роботу нервової системи, зміцнює імунну систему. Нут є незамінним продуктом для людей, які через хворобу або з якихось особистих переконання відмовляються від вживання м'яса. Адже ці боби постачають в організм нежирний білок і лізин - амінокислоту, яка відповідає за відновлення тканин, нарощування м'язової маси, вироблення ферментів і антитіл. Примітно, що навіть ті, хто дотримується сироїдіння вживають нут, вымачивая його попередньо у воді.
Зберігання | |
---|---|
Термін зберігання | 120 міс |
Максимальна вологість | 14 % |
Мінімальна вологість | 5 % |
Мінімальна температура зберігання | -50 град. |
Максимальна температура зберігання | 100 град. |
Основні | |
Сорт/Гібрид | Иордан |
Тип продукції | Продовольчий |
Країна виробник | Україна |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Группа спелости | Середньостигла |
Культура | Нут |
Агрономічні характеристики | |
Строки посіву | Квітень |
Строки дозрівання | 90 дн |
Тип вирощування | Польові |
Ботанічні характеристики | |
Холодостійкість | Так |
Посухостійкість | Так |
Тривалість життя | Однорічні |
Висота рослин | Середньорослі |
Стійкість до вилягання | Так |
Упаковка | |
Вага | 50 кг |
Користувацькі характеристики | |
Рік врожаю | 2018 |
Упаковка | насип або в мішках |
Виробник | СФГ"ФІБІС" |
- Ціна: від 70 ₴/кг
- Спосіб упаковки: Насипом або в мішках
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
від 70 ₴/кг
Показати оптові ціни- +380 (50) 404-08-67
- +380 (67) 769-03-89
- Понеділок09:0018:00
- Вівторок09:0018:00
- Середа09:0018:00
- Четвер09:0018:00
- Пʼятниця09:0018:00
- СуботаВихідний
- НеділяВихідний